ua en ru

"Укрзалізниця" починає продаж квитків на 7 додаткових поїздів на травневі свята

"Укрзалізниця" починає продаж квитків на 7 додаткових поїздів на травневі свята Фото: ж/д каси (РБК-Україна)

"Укрзалізниця" очікує чималий ажіотаж на травневі вихідні

"Укрзалізниця" очікує чималий ажіотаж на травневі вихідні і тому запускає додаткові поїзди в популярних напрямках. Про це в Facebook повідомляє в. о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

"Вже починаємо продаж квитків на додаткові потяги на кінець квітня. Нагадаю, українці будуть відпочивати 4 дні - з 28 квітня по 1 травня", - пише він.

За даними Кравцова, за дні Великодніх свят поїздами подорожували 870 тисяч пасажирів. Тому "Укрзалізниця" очікує чималий ажіотаж і на травневі вихідні.

Зараз можливість придбати проїзні документи повинні ті, хто планує маршрути в напрямку Одеси, Львова, Костянтинівки та Хмельницького.

Нагадаємо, вихідними днями будуть 28,29,30 квітня і 1 травня, а також 6 і 9 травня.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, публічне акціонерне товариство "Укзализныця" протягом найближчих двох місяців запустить повноцінне харчування в нічних поїздах.

На першому етапі впровадження повноцінного харчування послугу протестують в 2-3 поїздах. На другому етапі УЗ оголосить тендер на закупівлю даної послуги для всіх нічних поїздів. Зазначимо, впровадження сервісу повноцінного харчування у поїздах планувалося ще в листопаді 2017 року.