ua en ru

"Укрзалізниця" з 3 листопада запускає потяг "Інтерсіті" з Києва в Тернопіль

"Укрзалізниця" з 3 листопада запускає потяг "Інтерсіті" з Києва в Тернопіль Фото: поїзд (twitter.com/UkrZaKordonom)

Новий швидкісний поїзд буде слідувати через Вінницю та Хмельницький

Публічне акціонерне товариство (ПАТ) "Укрзалізниця" з 3 листопада 2017 року запускає новий швидкісний потяг сполученням Київ-Тернопіль. Про це повідомляє прес-служба ПАТ.

"Для забезпечення перевезення пасажирів призначено курсування нового швидкісного потяга "Інтерсіті" № 747/748 Київ - Тернопіль - Київ з відправленням з Києва 3 листопада 2017 року, з Тернополя 4 листопада 2017 року. Він курсуватиме щоденно, крім понеділка з Києва і вівторка з Тернополя", - йдеться в сообщениию

Згідно з інформацією прес-служби, поїзд № 747 відправлятиметься зі станції Київ-Пасажирський о 17:24 і прибуватиме до Тернополя о 23:25. Крім того, поїзд № 748 буде відправлятися зі станції Тернопіль о 4:06 і прибуватиме на станцію Київ-Пасажирський о 09:58.

Так, на маршруті поїзд буде зупинятися на таких станціях: Козятин-1, Калинівка-1, Вінниця, Гнівань, Деражня, Хмельницький, Волочиськ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПАТ "Укрзалізниця" з 10 грудня 2017 року запускає безпересадочний вагон Київ-Відень, який буде слідувати через Будапешт.