ua en ru

"Укрспирт" буде експортувати спирт міцністю менше 80% за європейськими цінами

"Укрспирт" буде експортувати спирт міцністю менше 80% за європейськими цінами Фото: "Укрспирт" буде експортувати спирт міцністю менше 80% за європейськими цінами

До "Укрспирту" вже надійшли пропозиції щодо підписання контрактів на поставку такого спирту

ДП "Укрспирт" буде експортувати етиловий спирт міцністю менше 80% за цінами не нижчими від цін, які на момент підписання договорів купівлі-продажу спирту опубліковані міжнародними інформаційними агентствами F. O. Licht, Platts, ICIS. Про це повідомляє прес-служба "Укрспирту".

"Експорт спирту етилового (код згідно з УКТ ЗЕД 2207 і 2208) здійснюватиметься за цінами не нижчими від цін, які на момент підписання договорів купівлі-продажу спирту опубліковані міжнародними інформаційними агентствами F. O. Licht, Platts, ICIS.

Поставку спирту етилового (код згідно з УКТ ЗЕД 2207 і 2208 ) до країн членів Європейського Союзу "Укрспирт" здійснюватиме шляхом підписання договорів купівлі-продажу виключно із підприємствами, які його перероблятимуть на території країн членів Європейського Союзу", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до "Укрспирту" вже надійшли комерційні пропозиції щодо підписання контрактів на поставку спирту етилового з концентрацією спирту менш ніж 80 обертів, який відповідає коду товарної позиції 2208 згідно з УКТЗЕД.

"Мова йде про компанію Universal Kemical Ltd, яка готова купувати 200,0 тисяч декалітрів на рік ,та фірму Sadelon - 600,0 тисяч декалітрів на рік", - повідомив в. о. керівника підприємства Роман Іванюк.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України дозволив "Укрспирту" підписувати контракти на експорт спирту міцністю менше 80%.