ua en ru

"Укрспирт" анонсує підвищення ціни на спирт з квітня

"Укрспирт" анонсує підвищення ціни на спирт з квітня Фото: з квітня ціна декалітра спирту сорту "Люкс" складатиме 285 грн

Із квітня ціна за декалітр спирту сорту "Люкс" складатиме 285 грн з урахуванням ПДВ

Із квітня 2016 року Державне підприємство "Укрспирт" планує впровадити нову ціну на спирт етиловий. Про це повідомляє прес-служба "Укрспирту".

Зазначається, що захід став обов'язковим у зв'язку з подорожчанням зерна, що складає 60% питомої ваги собівартості спирту.

"Розраховуючи вартість, ми враховували як інтереси Державного підприємства, так і інтереси клієнтів. Питання було узгоджене з "Укрводкою", про прийняте рішення клієнтів попередили завчасно. Загалом я вважаю, що має бути єдина формула, за якою буде розраховуватись вартість спирту. Її розробка - завдання спільне для ДП "Укрспирт" та операторів алкогольного ринку країни. Такий крок гарантовано зніме ряд питань, дасть гарантію прозорості процесу ціноутворення", - заявив заступник директора "Укрспирту" Сергій Блескун.

Із квітня ціна за декалітр спирту сорту "Люкс" складатиме 285 грн з урахуванням ПДВ (+ 18,75% до дійсної ціни).

Нагадаємо, Державне підприємство "Укрспирт" у лютому 2016 року справило 993 тисячі декалітрів спирту, що на 160,7% більше, ніж за аналогічний період минулого року (в минулому році - 380,9 тис. дал).