ua en ru

УКРОП планує сьогодні провести мітинг у Києві

УКРОП планує сьогодні провести мітинг у Києві Фото: лідер УКРОПу Геннадій Корбан

В УКРОПі називають арешт Корбана "політичним замовленням"

Партія УКРОП планує сьогодні, 28 грудня 2015 року, провести мітинг у Києві на перехресті вулиць Банкової та Інститутської. Про це повідомляє прес-служба УКРОПу.

"Українське об'єднання патріотів - УКРОП" закликає киян прийти 28 грудня, о 17:00, на перехрестя вулиць Банкової та Інститутської в столиці", - йдеться в повідомленні.

У партії не згодні з арештом лідера УКРОПу Геннадія Корбана та називають це "політичним замовленням".

Нагадаємо, 31 жовтня СБУ та ГПУ у Дніпропетровську в рамках спецоперації затримали лідера партії КРІП Геннадія Корбана.

Корбану пред'явили підозри за чотирма статтями: ст. 255 - створення злочинної організації, ч. 5 ст. 191 - привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах; ч. 3 ст. 349 - викрадення людей, ч. 2 ст. 289 - незаконне заволодіння автомобільним транспортом.

Зазначимо, що суд у справі Геннадія Корбана почався ще вранці 27 грудня 2015 р. і тривав більше доби.

В ході судового засідання лідеру УКРОПу кілька разів ставало погано. Крім того, ввечері 27 грудня в зал суду прорвалися люди спортивної статури.

Вранці 28 грудня Корбан відмовився від послуг своїх адвокатів, пояснив своє рішення тим, що адвокати не можуть об'єктивно сприймати дійсність.

А новопризначений захисник Аліна Самарець заявила про неможливість повноцінно ознайомитися з матеріалами справи, в результаті чого відмовилася його захищати.