ua en ru

УКРОП не буде об'єднуватися з БПП в місцевих радах центру та заходу України

УКРОП не буде об'єднуватися з БПП в місцевих радах центру та заходу України Фото: Денис Борисенко

Також партія УКРОП розширила кількість учасників політради партії з 9 до 31 члена

В радах місцевого рівня в центральних та західних регіонах України представники партії УКРОП не буде об'єднуватися з представниками "Блоку Петра Порошенка "Солідарність". Про це заявив під час прес-конференції голова секретаріату партії УКРОП Денис Борисенко після І з'їзду обраних депутатів до місцевих рад від партії УКРОП, передає кореспондент РБК-Україна.

"У східних областях ми робимо все можливе, щоб не допустити "Опозиційний блок" до влади. Тому з тими демократичними силами, які нас підтримують, ми об'єднуємося. В центральній та західній Україні ми не об'єднуємося і не йдемо на союз з БПП. Тобто ми можемо об'єднуватися з радикальною партією, з "Батьківщиною", з "Самопоміччю", з другими представниками, але не з представниками БПП для того, щоб не допустити їх до влади, тому що у них вже є одна вертикаль, завдяки якій держава кожен день страждає і руйнується", - повідомив він.

Також партія УКРОП розширила кількість учасників політради партії з 9 до 31 члена підчас І з'їзду обраних депутатів до місцевих рад від партії УКРОП.

За словами Борисенко, до політради, зокрема, ввійшов письменник Василь Шкляр.

Нагадаємо, найдорожчі виборчі кампанії в Києві були в БПП, "Руху за реформи" і Кропу.