ua en ru

При "Укроборонпромі" створять експертну раду

При "Укроборонпромі" буде створена експертна рада, до числа якої увійдуть громадські активісти, волонтери та фахівці зі сфери ОПК. Про це повідомили у прес-службі держконцерну.

"Новий дорадчий орган покликаний стати локомотивом концептуальних змін в ще забюрократизованих відносинах між міністерствами і відомствами, а також джерелом свіжих ідей, які стануть у фундаменті нової системи державного оборонно-промислового комплексу", - йдеться в повідомленні.

За словами генерального директора "Укроборонпрому" Романа Романова, зараз при багатьох відомствах, зокрема в силових структурах, формуються відповідні громадські ради. "Це небайдужі люди, які не тільки тримають руку на пульсі процесів у сфері оборони нашої держави, але й можуть прозоро і швидко давати зворотний зв'язок зі сходу України. Наприклад, ми набагато якісніше можемо реагувати на всі рекомендації та поради воїнів в АТО - поліпшувати конструкції нашої техніки, вносити зміни при виробництві зброї, пропонувати оптимальні варіанти при закупівлі імпортної продукції", - наголосив Романов.

Нагадаємо, на початку березня ГК "Укроборонпром" отримав доступ до головного каталогу НАТО з логістики, якої дозволить реалізувати стратегію імпортозаміщення.

Наприкінці січня "Укроборонпром" оголосив кадровий конкурс на заміщення посад директорів підприємств концерну.