ua en ru

"Укроборонпром" збільшив експорт озброєння на 25%

"Укроборонпром" збільшив експорт озброєння на 25% Фото: "Укроборонпром" (Укроборонпром)

"Укроборонпром" збільшив експорт озброєння до 770 млн доларів

Державний концерн "Укроборонпром" збільшив експорт озброєння на 25% - до 770 млн доларів. Про це повідомив заступник генерального директора з розвитку концерну Артур Херувимів, передає пресс-служба "Укроборонпром".

"За минулий рік ми збільшили експорт на 25% - з 570 млн дол. США до 770. При цьому ми повністю виконуємо внутрішні замовлення і забезпечуємо вітчизняні силові структури необхідним", - сказав Херувимів.

Нагадаємо, в минулому місяці "Укроборонпром" запропонував 16 країнам співпраця з українським військово-промисловим комплексом. Херувимів тоді заявив, що українські підприємства можуть модернізувати техніку радянських зразків, а також налагодити спільне виробництво озброєння, безпілотних літальних апаратів, засобів зв'язку і продукції військово-морського призначення.

"Наші підприємства зробили суттєвий крок вперед - маючи досвід участі військової техніки в гібридній війні ми суттєво покращили і поглибили модернізацію існуючих зразків і почали виробництво новітніх зразків техніки. Вся ця техніка довела свою боєздатність на передовій", - заявив Херувимів.