ua en ru

"Укроборонпром" посилює співпрацю з НАТО

"Укроборонпром" посилює співпрацю з НАТО Ілюстративне фото (ukroboronprom.com.ua)

Співробітництво передбачають зміни до Дорожньої карти Україна-НАТО з оборонно-технічного співробітництва

Державний концерн "Укроборонпром" посилить співпрацю з Північноатлантичним альянсом (НАТО). Про це йшлося на засіданні 26 спільна робочої групи Україна-НАТО з оборонно-технічного співробітництва, передає прес-служба підприємства.

Під час заходу було обговорено низку питань, зокрема щодо політики оборонно-технічного співробітництва, а також реформування оборонно-промислового комплексу України.

"Спільна робота "Укроборонпрому" з НАТО є одним з ключових завдань забезпечення обороноздатності України. Це глобальна задача, яка складається з окремих етапів, виконання яких дозволяє Україні в потрібний момент вже бути технічно готовою до вступу до Альянсу, щоб нам залишалося тільки юридично все оформити. Сьогодні до Дорожньої карти Україна-НАТО з оборонно-технічного співробітництва були внесені зміни, які значно розширюють нашу спільну роботу. Вони направлені, в тому числі, на реформування Концерну, реалізації ключових програм, зокрема тих, які проходять у рамках Промислово-дорадчої групи НАТО", - повідомив генеральний директор концерну Павло Букін.

Нагадаємо, "Укроборонпром" почав серійне виробництво бойових машин "Атлет".