ua en ru

"Укроборонпром" за три роки поставив силовим відомствам понад 11 тис. одиниць зброї

"Укроборонпром" за три роки поставив силовим відомствам понад 11 тис. одиниць зброї Фото: "Укроборонпром"

"Укроборонпром" за три роки перерахував 12,4 млрд гривень податків до бюджету

Державний концерн "Укроборонпром" за три роки війни поставив українським силовим відомствам понад 11 тисяч одиниць зброї і техніки. Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпром".

"Більше 11 тисяч одиниць зброї та техніки для силових відомств, 15 інноваційних розробок, які вже виробляються серійно, 12,4 млрд гривень податків, перерахованих до Держбюджету", - йдеться в повідомленні.

"Укроборонпром" за три роки поставив силовим відомствам понад 11 тис. одиниць зброїФото: інноваційні розробки "Укроборонпром" за три роки

Нагадаємо, 20 травня президент України Петро Порошенко повідомив, що чергову партію танків Т-80 передадуть підрозділам десантних військ Збройних сил України на передову в зону проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.

Крім того, "Укроборонпром" підготував для десантників нову партію танків Т-80. Зокрема, "Харківський бронетанковий завод" провів комплекс дій по відновленню двигуна, трансмісії, ходової частини, електронного устаткування, системи управління вогню, підвищення захисту машини, а також інших робіт.