ua en ru

"Укроборонпром" передав ЗСУ майже 16 тисяч одиниць озброєння і військової техніки

"Укроборонпром" передав ЗСУ майже 16 тисяч одиниць озброєння і військової техніки Фото: "Укроборонпром"

ОВТ передана в період з липня по липень 2014 2017 року

У період з липня по липень 2014 2017 року підприємства-учасників Державного концерну "Укроборонпром" передали українській армії 15 тис. 903 одиниці озброєння і військової техніки. Про це в щорічному звіті повідомляє "Укроборонпром".

Повідомляється, що за звітний період, з липня по липень 2014 2017 року українську армію посилили 5 тис. 281 одиниця нової та модернізованої техніки, 7 тис. 164 одиниць відремонтованої і відновленої техніки, а також передано 3 тис. 458 одиниць запасних вузлів і агрегатів.

Серед нових і модернізованих озброєнь і військової техніки більшість - ракетно-артилерійське озброєння, а також ракети і боєприпаси. Українські військові також отримали 1 тис. 277 нових і модернізованих систем радіолокації і засобів зв'язку, 295 одиниць бронетехніки, артилерії та спеціальної техніки, а також 35 одиниць авіаційної техніки та обладнання.

Також за три роки українська армія поповнилася 3 тис. 395 одиницями відновленої та відремонтованої бронетехніки, артилерії і спецмашин.

"Укроборонпром" передав ЗСУ майже 16 тисяч одиниць озброєння і військової техніки

Фото: "Укроборонпром" (ukroboronprom.com.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гдержавний концерн "Укроборонпром" піднявся на 62 місце у рейтингу світових виробників озброєнь американського профільного видання DefenseNews.