ua en ru

"Укроборонпром" відкрив офіс для представника НАТО

"Укроборонпром" відкрив офіс для представника НАТО Фото: створено офіс дорадчої підтримки Альянсу

Це має поглибити партнерство України з країнами-членами Альянсу

У стінах будівлі державного концерну "Укроборонпром" створено офіс дорадчої підтримки Північно-Атлантичного альянсу. Про це повідомляє прес-служба концерну.

Зазначено, що пріоритетом співпраці стане розробка дорожньої карти переходу української оборонної промисловості на стандарти НАТО та поглиблення партнерства із країнами-членами Альянсу.

"Ми ще більше поглиблюємо співпрацю наших підприємств із НАТО та впроваджуємо стандарти Альянсу у виробництво військової техніки. Робота відповідного представництва наших партнерів суттєво прискорить ці процеси та виведе наше співробітництво на якісно новий рівень", - прокоментував відкриття офісу заступник гендиректора з розвитку відомства Артур Херувімов.


Старший радник із питань логістики та стандартизації Офісу зв’язку НАТО в Україні Мірослав Пелікан, для якого обладнали спеціальне приміщення, наголосив, що НАТО зробить усе можливе, аби сприяти українській військовій промисловості перейти на якісно новий рівень, при цьому співпраця розгорнута не лише з "Укроборонпромом", а й з усіма силовими структурами держави.

Нагадаємо, у липні 2016 року у рамках Варшавського саміту Альянсу заплановане засідання Комісії Україна - НАТО на найвищому рівні.