ua en ru

В "Укрнафті" розпочато перегляд кадрової політики

В "Укрнафті" розпочато перегляд кадрової політики Фото: ПАТ "Укрнафта"

Роллінс видав наказ про призупинення найму нових співробітників

Голова правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс розпочав реформування кадрової політики компанії. Про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

Так, повідомляється, що 8 жовтня Марк Роллінс видав наказ про призупинення найму нових співробітників, крім особливих випадків.

"На відміну від інших подібних компаній, ПАТ "Укрнафта" за останні п'ять років жодного разу не проводило централізованих скорочень співробітників. У той же час оптимізація і перерозподіл персоналу сприяє зниженню витрат бізнесу. У ситуації, коли ціни на нафту дуже низькі, необхідно бути якомога більш економічно ефективними", - зазначив Роллінс.

Також повідомляється, що протягом декількох тижнів були розглянуті пропозиції рекрутингових агентств, які повинні допомогти у процесі підбору співробітників на стратегічно важливі посади.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПАТ "Укрнафта" подало клопотання про відкликання адміністративного позову про визнання протиправним і скасування рішення Аукціонного комітету від 5 лютого 2015 р. Відповідну вказівку юридичній службі "Укрнафти" дав голова правління ПАТ Марк Роллінс.