ua en ru

"Укрнафта" зупиняє видобуток ще на 4 родовищах в Сумській області

"Укрнафта" зупиняє видобуток ще на 4 родовищах в Сумській області Фото: вивіска на будівлі ПАТ "Укрнафта" в Києві (УНІАН)

З завтрашнього дня також припиниться газопостачання 4 населених пунктів

Публічне акціонерне товариство "Укрнафта" зупиняє видобуток ще на 4 родовищах у Сумській області через зупинення дії ліцензій на видобуток. Про це як повідомили в прес-службі компанії.

"З 27 червня 2017 року ПАТ "Укрнафта" змушена зупинити видобуток вуглеводнів на Анастасіївському, Рибачому, Артюховском і Коржевском родовищах в Сумській області. Це є результатом відмови Державної служби геології та надр України продовжити спецдозволу на зазначені родовища. В даний час ведеться підготовка до зупинки виробництва і консервації свердловин", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, з завтрашнього дня також припиниться газопостачання населених пунктів Малі Бубни, Бацмани, Гришине і Локня Роменського району Сумської області в результаті зупинки ГРС Артюхівка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через зупинення дії ліцензій на видобуток на трьох родовищах в Сумській області вже в цьому місяці ПАТ "Укрнафта" втратить 300 тис. тонн нафти і відповідно близько 4 млрд грн доходу від їх реалізації.