ua en ru

Ukrlandfarming запускає експортний перевалочний комплекс у Івано-Франківській обл

Найбільший в Україні агрохолдинг Ukrlandfarming PLC завершує будівництво першої черги комбікормово-елеваторного комплексу у м. Рогатин Івано-Франківської області. Про це повідомляє прес-служба агрохолдингу.

"Комплекс включатиме в себе елеватор з одночасним об'ємом зберігання 104,4 тис т кукурудзи та комбікормовий завод продуктивністю 10 т на годину. Елеваторну частину підприємства із виробництва комбікормів планується ввести в експлуатацію до кінця 2014 р., комбікормовий завод - в 2015 р.", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Повідомляється, що інфраструктура об'єкта складається із чотирьох силосів фірми AGI об'ємом 15817 куб. м кожний та двох силосів об'ємом 20960 куб. м. Відділення сушки зернових з сушарки фірми Brock 5000 має продуктивність 125 т на годину. У складі об'єкту також є робоча башта із норіями фірми AGI, приймальне відділення для автотранспорту потужністю 500 т на годину; відділення відвантаження зернових на залізничний транспорт потужністю 250 т на годину. Виробничий корпус комбікормового заводу буде обладнано устаткуванням фірми Buhler продуктивністю 10 тон на годину.