ua en ru

"Укргазвидобування" повідомило про арешт своїх рахунків виконавчою службою

"Укргазвидобування" повідомило про арешт своїх рахунків виконавчою службою Фото: "Укргазвидобування" повідомило про арешт рахунків

У компанії назвали арешт їхніх рахунків наслідком спроби заволодіти коштами "Укргазвидобування" ТОВ "Арабський енергетичний альянс"

Рахунки публічного акціонерного товариства "Укргазвидобування" станом на 31 травня 2017 року арештовано. Про це повідомила прес-служба компанії.

"31 травня 2017 року ПАТ "Укргазвидобування" стало відомо, що відділом примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції було видано постанову від 30 травня 2017 року щодо арешту коштів ПАТ "Укргазвидобування". Постанову ухвалено на підставі наказу Господарського суду м. Києва від 24.05.2017", - йдеться у повідомленні.

У компанії додали, що арешт їхніх рахунків є наслідком спроби заволодіти коштами компанії у розмірі 231,6 млн грн ТОВ "Арабський енергетичний альянс".

У "Укргазвидобуванні" також повідомили, що ухвала Господарського суду Києва від 24 травня 2017 року про арешт рахунків оскаржена у визначений законодавством строк у Київському апеляційному господарському суді.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України планує завершити розслідування щодо розкрадання коштів "Укргазвидобування" до червня.