ua en ru

"Укргазвидобування" замовила сервісних послуг з бурових розчинів на 363 млн гривень

"Укргазвидобування" замовила сервісних послуг з бурових розчинів на 363 млн гривень Фото: "Укргазвидобування" (facebook.com/Ukrgasvydobuvannya)

Компанія уклала 15 угод про сервісні послуги з бурових розчинів

Публічне акціонерне товариство "Укргазвидобування" замовило сервісних послуг з бурових розчинів на 363 млн гривень. Про це повідомляє видання "Наші Гроші", посилаючись на дані системи Prozorro.

"Укргазвидобування з 4 квітня по 24 липня уклало 15 угод про сервісні послуги по буровим розчинах на загальну суму 362 870 000 гривень", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, мова йде про розробку програми промивання, обслуговування, цілодобове інженерний супровід і контроль приготування бурових розчинів при будівництві свердловин.

Так, тендер виграли полтавські і київські компанії. На торгах окремими лотами деякі з переможців і конкурентів пропонували на 4-14% нижче ціни. Однак їх відхилили через не надані вчасно оригіналів документів переможця або невідповідність вимогам тендерної документації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що хорватська компанія "Crosco Integrated Drilling & Well Services Ltd" за замовленням "Укргазвидобування" виконає роботи по бурінню в Полтавській області на суму 792,580 млн гривень.