ua en ru

"Укргазвидобування" втратила близько 0,5 млн кубометрів газу із-за незаконної врізки в газопровід

"Укргазвидобування" втратила близько 0,5 млн кубометрів газу із-за незаконної врізки в газопровід Фото: "Укргазвидобування" втратила близько 0,5 млн кубометрів газу із-за незаконної врізки в газопровід

"Укргазвидобування" виявила врізку в газопровід в Краснокутському районі Харківської області

ПАТ "Укргазвидобування" втратила близько 0,5 млн кубометрів газу із-за незаконної врізки в газопровід в Краснокутському районі Харківської області. Про це повідомляє пресс-служба "Укргазвидобування".

"Сьогодні о 4.20 охорона виявила врізку на газопроводі УКПГ Березівка - УКПГ Опішня діаметром 530 мм. 5.00 газопровід був зупинений і газ стравлен, оскільки при тиску 28 атмосфер будь-які ремонтні роботи заборонено", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що ушкоджена ділянка була відновлена силами лінійної експлуатаційної служби Полтавагазвидобування, після чого газопровід запустили в 9.40. Жоден співробітник компанії не постраждав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в 2016 році фахівці ПАТ "Харківміськгаз" спіймали на крадіжці газу понад 140 споживачів міста Харкова, які організовували незаконні врізки в газову мережу або самовільно підключалися до системи газопостачання.