ua en ru

"Укргазбанк" та МФК підписали угоду в рамках підготовки до приватизації

"Укргазбанк" та МФК підписали угоду в рамках підготовки до приватизації Фото:

Договір стосується надання банку консультативних послуг щодо обслуговування підприємств малого та середнього бізнесу

Державний "Укргазбанк" та Міжнародна фінансова корпорація (МФК) групи Всесвітнього банку 21 квітня підписали договір про надання банку консультативних послуг для зміцнення його потенціалу у сфері обслуговування підприємств малого та середнього бізнесу. Про це повідомила прес-служба Міністерства фінансів України.

У підписанні зазначеного договору 21 квітня у Вашингтоні взяв участь міністр фінансів України Олександр Данилюк, який назвав його кроком до підготовки приватизації "Укргазбанку".

"Сьогодні ми зробили ще один крок для підготовки "Укргазбанку" до приватизації та підвищення його інвестиційної привабливості. Розвиток малого та середнього бізнесу є ключовим для впровадження інновацій, створення робочих місць та економічного зростання в України", - заявив міністр під час церемонії підписання.

Зазначається, що під час зустрічі сторони дійшли згоди, що малий та середній бізнес є запорукою економічного зростання країни, тож якісне банківське обслуговування таких клієнтів та доступне фінансування є важливою основою їх розвитку.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року Україна та Світовий банк підписали меморандум про взаєморозуміння щодо підтримки приватизації держбанку "Укргазбанк".