ua en ru

"Укрексімбанк" виплатив вкладникам "Дельта Банку" 215 млн грн

Вкладники "Дельта Банку" отримали через державний "Укексімбанк" 215 млн грн. Про це повідомила заступник голови правління "Укрексімбанку" Світлана Монастирська в інтерв'ю "FinMaidan".

"Ми провели близько 9 тис. виплат на загальну суму 215 млн грн", - зазначила Монастирська. За її словами, робота банку по виплаті компенсацій вкладникам "Дельта Банку" організована таким чином, щоб клієнти збанкрутілого банку могли отримати свої гроші у будь-якому регіоні, де є офіси "Укрексімбанку".

"Наша система дозволяє отримати виплату в будь-якому з 25 філій, а також в 61 універсальному відділенні по всій Україні. Для цього клієнту потрібно лише зателефонувати і записатися на отримання коштів. Наприклад, у Києві такою послугою скористалися вже 110 осіб. А вкладник з м. Броди у Львівській області отримав гроші у Вінниці", -пояснила Монастирська.

Як повідомлялося раніше, Фонд гарантування вкладів визначив "Укрексімбанк" агентом по виплатах для клієнтів, які на момент підписання депозитного договору з "Дельта Банком" були зареєстровані у Житомирській, Закарпатській, Львівській, Полтавській, Тернопільській, Харківській та Чернігівській областях.