ua en ru

"Укрбуд" відкрив новий житловий комплекс в Голосіївському районі

"Укрбуд" відкрив новий житловий комплекс в Голосіївському районі

Незвичайна картина, створена кольоровими відбитками долонь юних новоселів, тепер зустрічає гостей та мешканців житлового комплексу "Авангард", побудованого корпорацією "Укрбуд" у Голосіївському районі столиці. Яскраве полотно, на якому найменші мешканці будинку і їх батьки увічнили момент відкриття комплексу, розмістили в холі 25-поверхової будівлі.

Всього в новому будинку розташовані 253 квартири. Майбутнім мешканцям надали широкий вибір планувань, з якого кожен міг вибрати найбільш підходящий варіант: від невеликої однокімнатної квартири площею 48 м2 до дворівневої п'ятикімнатної на 170 м2. Для автолюбителів був побудований власний підземний паркінг, для сімей з дітьми на охоронюваній території облаштували дитячий майданчик. На першому поверсі розмістилися приміщення під магазини і офіси, а також дитяча кімната для самих маленьких новоселів.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

До речі, відкриття комплексу запам'ятається дітлахам та їх батькам не тільки колективним написанням авангардного полотна, але і самостійними творчими успіхами. Всі бажаючі могли намалювати картину в стилі "Арт Аура". Спеціальний механізм обертає дощечки, на які початківці художники на ходу наносять фарби. Пара хвилин – і креативне твір абстрактного мистецтва готово!

Зазначимо, що за п'ять років роботи на столичному ринку житлового будівництва "Укрбуд" ввів в експлуатацію вже 51 будинок у 19 житлових комплексах. Загальна площа побудованого житла перевищує 700 тис. м2. Крім того, зараз корпорація будує в Києві ще 28 об'єктів. А нещодавно забудовник провів серед жителів зданих будинків соцопрос для об'єктивної оцінки різних сторін своєї роботи. Озвучені новоселами нарікання і побажання вже систематизовані і будуть враховані при будівництві нових об'єктів, благоустрій території навколо вже готових будинків та їх обслуговуванні керуючими компаніями.