ua en ru

В "Укравтодорі" розповіли про ситуацію на дорогах країни

В "Укравтодорі" розповіли про ситуацію на дорогах країни Фото: обмежень і ускладнень в русі на дорогах немає (facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua)

В Україні обмежень і ускладнень в русі на дорогах немає

В Україні обмежень і ускладнень в русі на дорогах державного значення та на перевальних ділянках немає. Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

"Проїзд дорогами державного значення і на перевальних ділянках доріг забезпечено, обмежень і ускладнень в русі немає. Дорожні підприємства працюють в цілодобовому режимі", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що стан покриття на дорогах державного значення в більшості областей засніжений, в північно-східних областях покриття сухе, в Одеській області місцями ожеледиця.

Згідно з інформацією "Укравтодору", для оперативного забезпечення проїзду в Україні дорожніми організаціями задіяно 636 одиниць техніки та 962 робітників, на чергуванні перебувають 1080 одиниць техніки та 1477 робітників.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що у зв'язку зі значними снігопадами в Україні в Івано-Франківській області обмежено рух автотранспорту на кількох трасах.