ua en ru

В "Укравтодорі" розповіли про ситуацію на дорогах країни

В "Укравтодорі" розповіли про ситуацію на дорогах країни Фото: снігопади в Україні (ДСНС)

Обмежень у русі на автодорогах державного значення немає

В Україні станом на 10:00 21 січня 2018 року обмежень у русі на автодорогах державного значення немає. Про це повідомляє "Укравтодор".

Стан покриття на автодорогах державного значення у Київській, Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Волинській, Івано-Франківській, Рівненській, Дніпропетровській, Луганській областях - засніжене; в Одеській області - місцями ожеледиця. В інших областях покриття мокре.

З-за накопичення протягом 17-20 січня значної кількості великовантажного транспорту вздовж дороги М-05 від міста Умань міста Благовіщенське періодично виникають ускладнення у вигляді заторів у русі в обох напрямках.

Повідомляється, що для оперативного забезпечення проїзду в Україні дорожніми організаціями задіяно 843 одиниці техніки та 1063 робітників, на чергуванні 936 одиниць техніки і 1350 робітників. Крім того, в Черкаській області на чергувань 16 одиниць техніки сторонніх організацій.

Опубліковано Укравтодор 21 січня 2018 р.

Нагадаємо, обмеження руху транспорту на дорогах України, які були викликані в зв'язку з погіршенням погодної ситуації, знято.