ua en ru

"Укравтодор" завершує підготовку до впровадження фотофіксації ремонту доріг

"Укравтодор" завершує підготовку до впровадження фотофіксації ремонту доріг Фото: ремонтні бригади Держагентства автодоріг України за роботою (Bukvu.com)

Про це сьогодні на прес-конференції в Києві заявив т.в.о. голови Держагентства автодоріг Євген Барах

Державне агентство автомобільних доріг України ( "Укравтодор") завершує документальну роботу для впровадження фотофіксації ремонту доріг по всій Україні. Про це сьогодні в ході прес-конференції в Києві заявив тимчасово виконуючий обов'язки голови "Укравтодору" Євген Барах, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це буде обов'язковою умовою для кожного міста, таке підтвердження виконання робіт. Однією з проблем з перевірки ямкового ремонту було саме те, що неможливо було чітко встановити, куди йшли кошти", - зазначив Барах.


За словами т.в.о. голови "Укравтодору", наступного тижня цю інформацію буде доведено до кожної області, а наразі ж проводиться підготовка відповідних документів.

"Сам експеримент розпочався минулого тижня і зараз, до кінця цього тижня, буде завершено документальну роботу", - запевнив Барах.

Прес-конференція з тимчасовим очільником Голови Укравтодору Євгенієм Барахом

Опубліковано Державне агентство автомобільних доріг України 1 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше в четвер 1 вересня стало відомо про те, що "Укравтодор" готує стратегію розвитку дорожньої галузі на 2017-2019.