ua en ru

"Укравтодор" зводить другий тимчасовий проїзд біля зруйнованого мосту на дорозі Київ - Чернігів

"Укравтодор" зводить другий тимчасовий проїзд біля зруйнованого мосту на дорозі Київ - Чернігів Фото: "Укравтодор" зводить другий тимчасовий проїзд біля зруйнованого мосту на дорозі Київ-Чернігів (facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua)

"Укравтодор" зводить ще один тимчасовий проїзд біля зруйнованого мосту на дорозі Р-69 Київ - Чернігів. Тут влаштовується насип тимчасової об'їзної дороги, а для пропуску води буде проведений монтаж труби.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Укравтодор" у Facebook.

Це вже друга тимчасова переправа, збудована на цій дорозі.

"Понад місяць на Чернігівщині йшли бої. Частина області була окупована, ворог руйнував інфраструктуру. У результаті бойових дій пошкоджено 626 км державних доріг та 20 мостів у межах області", - повідомили у дорожньому агентстві.

Дорожники вже відновили проїзд біля чотирьох зруйнованих споруд, організувавши тимчасові об'їзди. На трьох штучних спорудах роботи тривають цього тижня.

Водночас на дорогах М-01, Н-27 та Р-56 проводиться прибирання після розмінування. Наразі наведено лад на 52 кілометрах. Розпочато роботи з ямкового ремонту на транспортних коридорах, що ведуть до Києва.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укравтодору" вдалося розчистити понад 300 км доріг та вулиць у Київській області.