ua en ru

"Укравтодор" і Дрогобицька громада спільно профінансують ремонт доріг в рамках "Великого будівництва"

"Укравтодор" і Дрогобицька громада спільно профінансують ремонт доріг в рамках "Великого будівництва" Фото: ремонт дороги (РБК-Україна)
Автор: РБК-Украина

Меморандум про співпрацю та взаємодію у питаннях відновлення доріг підписала Служба автомобільних доріг у Львівській області та Дрогобицька об’єднана територіальна громада.

Зазначається, що це новий формат партнерства у Львівській області, при якому регіональний підрозділ "Укравтодору" та територіальна громада співфінансуватимуть відновлення інфраструктури.

"Вони об’єднають зусилля, реалізовуючи два проекти: будівництво нової об’їзної дороги Дрогобича та облаштування безпекової інфраструктури на трасі Т-14-18 Нижанковичі - Самбір - Дрогобич - Стрий", - йдеться у повідомленні.

Держава передбачила 200 млн грн на відновлення доріг державного значення у межах Дрогобицької ОТГ, а громада виділить 1 млн грн на виготовлення проєктно-кошторисної документації до цих двох об’єктів.

Загалом у 2021 році за програмою "Велике будівництво" у Львівській області буде побудовано, реконструйовано та відремонтовано 365,2 км державних доріг та оновлено 56 штучних споруд.