ua en ru

З України планують запустити нові авіарейси до Індії

З України планують запустити нові авіарейси до Індії Фото: МАУ (flickr.com/igor ko)

З Києва відкриваються прямі регулярні польоти в Делі

В Україні з 1 травня 2018 року авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) запускає виконання прямих регулярних рейсів між Києвом і Делі, Індія. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"1 травня 2018 року МАУ починає виконання прямих регулярних рейсів між Києвом і Делі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, нові рейси МАУ між Україною та Індією тривалістю 6 годин 50 хвилин будуть виконуватися 3 рази в тиждень, а з 7 червня інтенсивність польотів збільшиться до 4 рейсів на тиждень.

Наголошується, що з Києва будуть вилітати рейси в понеділок, вівторок, четвер, п'ятницю. Зворотні вильоти з Делі - у вівторок, середу, п'ятницю та суботу.

Так, рейси будуть виконуватися на літаках Boeing 767-300 з трьома класами обслуговування - бізнес, преміум економ і економічним в/з Міжнародного аеропорту Делі (Indira Gandhi International).

Розклад враховує оптимальні стикування з мережею внутрішніх рейсів МАУ в/з Одеси, Львова, Дніпра, Харкова, Запоріжжя, Херсона, Івано-Франківська та Чернівців, а також пропозицію мандрівникам з країн Європи та Азії зручної схеми транзиту через Київ.

З України планують запустити нові авіарейси до Індії

Фото: розклад рейсів (прес-служба МАУ)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що шість європейських лоукостів ведуть переговори з міжнародним аеропортом "Бориспіль" про запуск авіарейсів.