ua en ru

З України депортують 20 грузинів, чиє перебування в країні "легалізував" Саакашвілі, - ГПУ

З України депортують 20 грузинів, чиє перебування в країні "легалізував" Саакашвілі, - ГПУ Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Після прибуття іноземців до України, їм було видано посвідки на тимчасове проживання терміном на 1 рік

З України депортують 20 грузинів, чиє перебування в країні "легалізував" екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі. Про це у Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

Як зазначається, Саакашвілі, будучи головою Одеської обласної державної адміністрації, примусив своїх підлеглих оформити дозволи на постійне проживання 20 громадянам Грузії як цінним діячам культури. Разом з тим, Сарган повідомляє, що вказані особи участі у культурній діяльності чи інших заходах на території Одеської області та України не брали.

Також Сарган повідомила, що після прибуття іноземців до України, їм було видано посвідки на тимчасове проживання терміном на 1 рік.

"Наразі є всі підстави для видворення зазначених 20 осіб з України, що і відбувається силами Державної міграційної служби", - йдеться у повідомленні.

Державна міграційна служба України відмовила Міхеілу Саакашвілі у статусі біженця. Відтак зараз він апатрид без жодних с...

Опубліковано Ларисою Сарган 24 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що "охоронці" екс-губернатора Одеської області Михайло Саакашвілі планують силовий переворот.