ua en ru

В Україну не пустили 10 іноземців, які прямували на з'їзд байкерського клубу

В Україну не пустили 10 іноземців, які прямували на з'їзд байкерського клубу Фото: українські прикордонники (dn.gov.ua.jpg)

Серед допущених було 8 громадян Росії, які не підтвердили мету своєї поїздки

В Україну не пустили 10 іноземних громадян, які прямували на з'їзд байкерського клубу "Hells Angels", відкриття якого призначене на 16 червня. Про це повідомляє пресс-служба Державної прикордонної служби України.

"В ході оформлення прикордонники не пропустили через кордон 10 іноземців, які направили на зліт байкерського клубу. Один з них, громадянин Марокко, не мав відповідних документів для в'їзду в нашу країну, на іншого іноземця - громадянина Німеччини спрацювала база даних Інтерполу через проблеми з документами. Інші іноземці були громадянами Росії. Всі вони прилетіли в Україну трьома різними рейсами. Під час прикордонного контролю, проведеного спільно з іноземними експертами і представниками Укрбюро "Інтерпол", дані громадяни не підтвердили своєї мети поїздки, оскільки не заявляли про фактичне участь у з'їзді", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 14 червня в Харківській області українські прикордонники не пустили в Україну 9 російських учасників та вболівальників чемпіонату з боксу, які порушили порядок в'їзду в окупований Крим.