ua en ru

В Україну з Єгипту екстрадовано підозрювану у вбивстві

В Україну з Єгипту екстрадовано підозрювану у вбивстві Фото: ГПУ

Підозрювану у вбивстві екстрадували в Україну з Єгипту

За клопотанням прокуратури в Україну з Єгипту екстрадували мешканку Рівного, яку розшукували у зв'язку з підозрою у скоєнні жорстокого вбивства. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України (ГПУ).

Повідомляється, що в ході розслідування вбивства жителя Рівного, яке сталося в лютому, поліція встановила особу вбивці - колишню дружину жертви. Їй було складено повідомлення про підозру та оголошено у міжнародний розшук.

У березні 2017 правоохоронні органи Єгипту встановили місцезнаходження зловмисниці та затримали її, про що повідомили компетентні органи України. За запитом ГПУ компетентні органи країни надали дозвіл на екстрадицію і фактично 25 травня 2017 передали українку правоохоронним органам Рівненської області.

Досудове розслідування вбивства здійснює слідче управління Головного управління Нацполіції в Рівненській області. Вирішується питання про застосування до підозрюваної запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, ГПУ спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції України повідомила про підозру екс-заступнику начальника Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.