ua en ru

Українці стали більше витрачати на поїздки за кордон у 2016 році

Українці стали більше витрачати на поїздки за кордон у 2016 році Фото: українці стали більше витрачати на поїздки за кордон

Українці на 12% збільшили витрати на міжнародний туризм

Згідно з даними Всесвітньої туристської організації, у 2016 році українці на 12% збільшили витрати на міжнародний туризм. Про це повідомляється на сайті Всесвітньої туристської організації.

Зазначено, що зростаючий попит на міжнародний туризм спостерігається в усьому світі. Так, у Китаї, який є найбільшим ринком для міжнародного туризму, витрати на поїздки за кордон також збільшилися на 12%.

У США, другому за величиною ринку, витрати на туризм збільшилися на 8%. У третьому за величиною ринку, Німеччині, спостерігається 5% зростання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна прикордонна служба у зв'язку з великодніми та травневими святами посилює заходи безпеки на кордоні та у контрольованих прикордонних районах.

Заходи щодо посилення безпеки проводяться з метою не допустити проникнення на територію України терористів, диверсантів і провокаторів під виглядом мирних громадян, а також не допустити перевезення зброї та інших заборонених предметів.