ua en ru

Українці зможуть відвідати понад 35 країн, пов'язаних з ЄС угодою про безвизе, - Порошенко

Українці зможуть відвідати понад 35 країн, пов'язаних з ЄС угодою про безвизе, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Українці зможуть побувати в країнах Латинської Америки і Азії

Президент України Петро Порошенко заявив, що громадяни України зможуть побувати в більш ніж 35 країнах, пов'язаних з Європейським Союзом угоди про безвізовий режим. Про це повідомляє прес-служба глави, з посиланням на інтерв'ю для "1+1".

"Понад 35 країн Латинської Америки, Азії, пов'язані з ЄС угод про безвізовий режим, автоматично будуть надавати українцям право безвізових подорожей", - заявив Порошенко.

За його словами, таким чином український паспорт увійде до 40 найпривабливіших паспортів світу по можливості подорожей. Президент також підкреслив, що введення безвизова ЄС відкриває українцям можливість безвізових поїздок в країни, що не входять в Шенгенську зону і ЄС: в Норвегію, Швейцарію, Ліхтенштейн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву Петра Порошенка, що на даний момент в Україні триває робота з залучення лоукостів, який зроблять авіаперельоти для українців дешевше.