ua en ru

Українця Клиха повернули в російську колонію в Верхньоуральську

Українця Клиха повернули в російську колонію в Верхньоуральську Фото: Станіслав Клих (youtube.com Радіо Свобода)

До цього Клих перебував на лікуванні у психіатричній лікарні

Засудженого в Російській Федерації українця Станіслава Клиха повернули в російську колонію в Верхньоуральську. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила правозахисниця Марія Томак.

"Станіслав Клих остаточно знайшовся. Його повернули в колонію в Верхньоуральську. Вчора його відвідував місцевий адвокат, який займається Станіславом (контролює стан, умови утримання тощо) на прохання челябінських правозахисників, до яких, в свою чергу, звернулася мама Станіслава Клих Тамара Іванівна", - написала вона.

Станіслав Кліх остаточно знайшовся. Його повернули до колонії у Верхньоуральську. Вчора його відвідував місцевий адво...

Опубліковано Maria Tomak 8 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова повідомляла, що Клих знаходиться на лікуванні у психіатричній лікарні.

Зокрема, Москалькова повідомляла, що станом на 4 вересня 2017 року Клих знаходився на стаціонарному лікуванні у філії психіатричної лікарні Федеральної казеної установи охорони здоров'я "Медико-санітарна частина №74 Федеральної служби виконання покарань" Росії в Магнітогорську.

Вона також заявляла, що Клих дав письмову згоду на госпіталізацію і найближчим часом буде виписаний "враховуючи поліпшення загального стану".