ua en ru

Українському політв'язню Кольченко в лікарні Челябінська поставили діагноз

Українському політв'язню Кольченко в лікарні Челябінська поставили діагноз Фото: Олександр Кольченко (facebook.com/petroporoshenko)

Українському політв'язню поставили діагноз аритмія

Українському політв'язню Олександру Кольченко в лікарні російського Челябінська поставили діагноз аритмія. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Антон Наумлюк.

"Олександра Кольченко доставили назад в Копейскую колонію з Челябінська, де він провів у лікарні близько десяти днів. Тут його обстежили, поставили діагноз аритмія. По всій видимості, медобстеження стало реакцією на вимогу генконсульства України надати Кольченко медичну допомогу, після повідомлень про погіршення його здоров'я", - написав журналіст.

Олександр Кольченко Олександра Кольченко доставили назад в Копейскую колонію з Челябінська, де він провів у лікарні ...

Опубліковано Anton Naumlyuk 26 лютого 2018 р.

Нагадаємо, Кольченко пройшов позаплановий огляд у лікарні російського Челябінська. Як повідомляється, позаплановий огляд Кольченко в лікарні Челябінська тривав 10 днів. На даний момент він знаходиться в колонії №6 міста Копейська.

Відзначимо, що восени минулого року уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська просила російську сторону надати інформацію про стан здоров'я політв'язня Кольченко. Лутковська звернулася з цим проханням до уповноваженого з прав людини в РФ Тетяні Москальковой.