ua en ru

В "Українському виборі" заявили, що напад на офіс організації досі не розслідувано

В "Українському виборі" заявили, що напад на офіс організації досі не розслідувано Фото: Віктор Медведчук

У Медведчука вважають, що представники правоохоронних органів не діють

Напад на офіс громадського руху "Український вибір – Право народу" досі не розслідувано. Про це йдеться в заяві прес-служби організації.

Зокрема, зазначається, що напад на офіс Громадського руху "Український вибір — Право народу", залишається нерозслідуваним, "незважаючи на заклики громадськості, міжнародний резонанс і рішення Шевченківського районного суду м. Києва, який ще 12 грудня зобов'язав Службу безпеки України невідкладно внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 258 КК України ("Терористичний акт"), проти "Українського вибору — Права народу" та його лідера Віктора Медведчука".

"Представники правоохоронних органів, покликаних захищати правопорядок і забезпечувати безпеку громадян, не діють. Хоча імена інспіраторів, організаторів і виконавців ― всіх, хто так чи інакше причетний до шабашу радикалів, що громили офіс Громадського руху, добре відомі", - йдеться в заяві.

В організації впевнені, що подібні факти в розслідуванні злочинів свідчать про безпорадність державних інститутів влади у боротьбі з порушниками законів і конституційного правопорядку.