ua en ru

Українського політв'язня Панова в РФ засудили на 8 років колонії

Українського політв'язня Панова в РФ засудили на 8 років колонії Фото: суд (Pixabey)

Панова звинувачують у підготовці теракту в Ростові-на-Дону

Українського політв'язня в Росії Артура Панова засудили до 8 років колонії загального режиму за нібито підготовку теракту в Ростові-на-Дону. Про це повідомляє "Медиазона".

"Північно-Кавказький окружний військовий суд засудив до восьми років колонії загального режиму 19-річного українця Артура Панова, обвинуваченого в тероризмі", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що також винесли рішення по справі 34-річного росіянина Максима Смишляєва, якого звинувачують у пособництві тероризму. Слідство стверджує, що Смишляєв допомагав Панову нібито в підготовці теракту і провадив з ним листування про це.

Також зазначено, що держзвинувачення просило засудити Панова до дев'яти років колонії загального режиму, а Смишляєва - до десяти років колонії суворого режиму.

Нагадаємо, вчора в окупованому Криму "диверсанта" Редвана Сулейманова засудили до позбавлення волі на термін 1 рік і 8 місяців. Повідомляється, що Сулейманова також зобов'язали виплатити понад 3,5 млн рублів страху. До цього він нібито визнав свою провину.