ua en ru

"Український вибір" вимагає відставки Кабінету міністрів

"Український вибір" вимагає відставки Кабінету міністрів. Про це йдеться в заяві виконкому громадського руху "Український вибір".

"Сьогодні "Українському вибору" знову погрожують розправою, фабрикують докази, висувають єзуїтські звинувачення. 28 січня соратники прем'єра влаштували у Верховній Раді справжній шабаш, надаючи політичний тиск на органи прокуратури і бездоказово, наклепницькому звинувачуючи наш Рух і його лідера... Проте позиція "Українського вибору" була і залишається незмінною: ми вимагаємо відставки некомпетентного і бездарного уряду, який довів народ до злиднів, обвалило економіку, знищило виробництво, малий і середній бізнес, поховав стабільну національну валюту, набрало кредитів на мільярди і мільярди доларів, загнала країну у боргову кабалу, перетворило Україну в рай не для інвесторів і бізнесу, а для корупціонерів та олігархів...", - йдеться в повідомленні.

І це, вважають у Медведчука, лише частина злочинів, скоєних режимом камікадзе" щодо українського народу.

"Якщо прем'єр вважає, що все сказане в його адресу - це наклепи і вигадки, хай поцікавиться думкою народу. Можемо запропонувати Арсенію Яценюку, який так перейнявся ідеєю народовладдя, винести на всеукраїнський референдум питання про довіру або недовіру уряду", - йдеться в повідомленні.