ua en ru

Український ОПК отримає замовлення від Пакистану на 600 млн доларів, - Полторак

Український ОПК отримає замовлення від Пакистану на 600 млн доларів, - Полторак Фото: Україна і Пакистан буду соввместно виробляти танки

Міністр оборони України і замначальника Генштабу Пакистану обговорили аспекти співробітництва

Підприємства військово-промислового комплексу України отримають від Пакистану замовлення на більше ніж 600 млн доларів. Про це повідомив міністр оборони України Степан Полторак на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, сьогодні в Пакистані був підписаний відповідний Меморандум про співпрацю. Домовленості стосуються технічного обслуговування і модернізації танків.

Крім того, Полторак та заступник начальника Генерального штабу Пакистану генерал-майор Хамуд Ур Рехман обговорили аспекти співпраці, зокрема у сфері танкобудування.

"Крім цього, з першим заступником начальника Генерального штабу Пакистану генерал-майором Хамуд Ур Рехманом, який відповідає за озброєння, обговорили аспекти можливого співробітництва. Зокрема, мова йшла про спільне виробництво танків і протитанкових ракетних комплексів", - повідомив Полторак.

Підприємства військово-промислового комплексу України отримають замовлення на понад 600 млн доларів США. Таких домовлено...

Опубліковано Степаном Полтораком 23 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські експерти відвідають Пакистан для отримання досвіду з виробництва боєприпасів.