ua en ru

Український нардеп став замголови Комітету ПА ОБСЄ з економічних питань

Український нардеп став замголови Комітету ПА ОБСЄ з економічних питань Фото: засідання ПА ОБСЄ (прес-служба ВРУ)

Артур Герасимов був одноголосно обраний на цю посаду

Голова Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї Організації по безпеці та співробітництву в Європі Артур Герасимов обраний на посаду заступника Голови Комітету ПА ОБСЄ з економічних питань, науки, технологій та навколишнього середовища. Про це повідомляє прес-служба ВР.

Зазначено, що 7 липня 2017 року під час засідання Комітету з економічних питань, науки, технологій та навколишнього середовища у рамках роботи ХХVI-ї Щорічної сесії ПА ОБСЄ у м. Мінськ (Білорусь) відбулися чергові вибори голови і заступника голови Комітету.

"Голова Постійної делегації Верховної Ради у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва у Європі Артур Герасимов був одноголосно обраний заступником голови Комітету з економічних питань, науки, технологій та навколишнього середовища", - йдеться в повідомленні.

У парламенті також пояснили, що обрання представника Верховної Ради на цю посаду означає участь представника України у роботі Бюро Парламентської Асамблеї, що "значно посилює позицію України в ПА ОБСЄ".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Парламентська асамблея ОБСЄ у Мінську більшістю голосів ухвалила резолюцію під назвою "Відновлення суверенітету та територіальної цілісності України".