ua en ru

Український боксер Гвоздик хоче поборотися за титул чемпіона WBC

Український боксер Гвоздик хоче поборотися за титул чемпіона WBC Фото: Олександр Гвоздик

Наступний його поєдинок повинен відбудуться 16 лютого

Український напівважковаговик Олександр Гвоздик (14-0, 12 КО) планує поборотися за титул чемпіона світу WBC. Про це він заявив в інтерв'ю YouTube-каналі FightSpace.

"На даному етапі ведуться переговори. Я буду рухатися по лінії WBC. За попередніми даними наступний поєдинок повинен відбутися 16 лютого, противник ще достеменно не відомий. Можливо, поєдинок буде за звання офіційного претендента на титул WBC, може за тимчасовий титул за цією ж версією. можливий суперник - це Елейдер Альварес. Поки все на рівні розмов, ніякої конкретики. це все, що я знаю ", - сказав боксер.

"Зустріч з кимось із російських чемпіонів? У мене є таке бажання, і я сподіваюся, з'явитися така можливість після того, як я стану чемпіоном за версією WBC. На даний момент я хочу зустрічі з чемпіоном WBC Адонісом Стівенсоном", - додав Гвоздик.

Нагадаємо, раніше промоутерська компанія Top Rank звернулася до Всесвітньої боксерської організації (WBO) з проханням призначити українця Олександра Гвоздика (14-0, 12 КО) обов'язковим претендентом на чемпіонський титул WBO в напівважкій вазі (79,4), яким зараз володіє росіянин Сергій Ковальов (31-2-1, 27 КО).