ua en ru

Українські стартапи можуть взяти участь у Techstars Startup Programs

Українські стартапи можуть взяти участь у Techstars Startup Programs

Techstars Startup Week офіційно проходить у Києві. Бренд зайшов в Україну і буде допомагати розвитку інноваційного підприємництва в Україні. Молоді підприємці та стартапи можуть приєднатися до прогресивного міжнародного бізнес-співтовариства з 18 вересня по 22 вересня в рамках Techstars Startup Week Kyiv. Захід проходить одночасно з підприємцями в Бостоні, Каракасі і Барселоні.

Глобально в світі стартапи витісняють великі корпорації. Згідно зі статистикою Hewitt Associates і RBL Group 1 жовтня 2007 року перші позиції в рейтингу ТОП-20 Global займали такі виробничі компанії, як General Electric, Procter & Gamble, Nokia. За даними Gazette Review ТОП-10 найбагатших компаній світу в 2017 році очолюють такі технологічні компанії Apple Inc., Google, Microsoft Corporation. Замикає п'ятірку Facebook, який був створений в 2004 році, а своє глобальне поширення у світі почав в 2006 році. Всі ці компанії були стартапами. Якщо говорити про українські стартапи, варто згадати історію українського стартапу Looksery, який Snapchat придбав у 2015 році за суму близько 150 млн доларів. Завдяки таким прикладам глобальне міжнародне співтовариство заходить в Україну.

"Зараз в України є чудовий шанс. Для цього у нас є все: чудові, талановиті й ініціативні хлопці, доступ до технологій і знань. Є дві проблеми: низький рівень інформованості населення про ті можливості, які є навколо, і складнощі в отриманні фінансування. Ми бачимо своїм завданням формування потрібного инфополя, знання про свої можливості і збільшення кількості гідних компаній. Саме тому ми прийняли рішення розвивати Techstars Startup Week Kyiv. Для досягнення наших цілей нам потрібні люди, які розуміють досвід своїх попередників і усвідомлюють, що IT - це можливості без кордонів, територіальних і будь-яких інших", - говорить Юрій Петрук, локальний продюсер Techstars Startup Week Kyiv.

Українські стартапи можуть взяти участь у Techstars Startup Programs

З 18 по 22 вересня в центрі підприємництва iHub проходить наймасштабніший захід у сфері бізнесу, стартапів та інноваційних технологій України.

“Techstars Startup Week Kyiv 2017 - це частина глобального співтовариства Techstars Startup Week , яке об'єднує разом молодих підприємців, локальних лідерів, активних, талановитих людей в рамках п'яти насичених і корисних днів для створення нових можливостей взаємодії і розвитку локального підприємницького співтовариства." - каже Катерина Дегтяр, Techstars Startup Programs Community Leader.

Формат Startup Week вже намагалися кілька разів проводити в Україні, що підтверджує готовність українського startup community статтю частиною глобального процесу.

У цьому році протягом 5 днів проходять 10 потоків, більше 70 спікерів діляться своїми кейсами, досвідом і лайфхаками. Протягом дня проходять вокршопы і навчання. У вечірній час заплановані нетворк-зустрічі Happy Hours, в рамках яких відбуваються нові знайомства і закладається основа прогресивного ком'юніті, яке протягом року буде просувати Український бізнес на новому світовому рівні в рамках 10 виділених програмою напрямів.

Основним принципом розвитку Techstars Startup Week є волонтерська спрямованість проекту. Тиждень Techstars Startup Week відзначає досягнення підприємницьких співтовариств в містах по всьому світу. Їх місія - розвивати і підтримувати процвітаючі спільноти в будь-якій частині світу. І кращий спосіб зробити це - об'єднати підприємців так, щоб вони могли зв'язуватися один з одним, ділитися досвідом і пов'язувати інших.

Українська команда абсолютно самостійно підготувала програму. Низька вартість вхідного квитка обумовлена допомогою партнерів, які повністю поділяють принципи Techstars Startup Week. Організатори, партнери, модератори та спікери зробили свій внесок у майбутнє прогресивного бізнесу України.

“Techstars Startup Programs за форматом завжди, у всіх містах, це - волонтерський проект для розвитку локальної екосистеми. В Techstars Startup Week Kyiv всі спікери і капітани потоків - волонтери. Нас здорово підтримав центр підприємництва iHub, нас супроводжує PR-агентство Victory-PR. Саме завдяки їм ми змогли сформувати супер-демократичну ціну для квитків: 10 івентів в один день - 300 грн або 50 івентів за 5 днів - 1000 грн.

Напередодні події нас також підтримав Kyivstar, що наблизить проведення подальших Techstars Startup Week в Києві і дасть можливість зробити їх ще більш круто і корисно для підприємців, спікерів, - для всіх учасників цього процесу, цього спілкування,“- говорить Катерина Дегтяр.

Українські стартапи можуть взяти участь у Techstars Startup Programs

Український прогресивний корпоративний бізнес стежить за трендами і йде з ними в ногу. Завдяки інноваційному партнеру подія проходить на високому технологічному рівні.

Наступний захід планують проводити на ще більш масштабному рівні. Деталі організатори обіцяють анонсувати за підсумками тижня.

Techstars - це глобальна мережа, яка допомагає підприємцям бути успішними. Techstars був заснований в Боулдері, штат Колорадо в 2006 Девідом Коеном, Бредом Фелдом, Давидом Брауном, і Джаредом Поліс. Через Глобальну Мережу Підприємців Techstars засновники та їх команди можуть спілкуватися з іншими підприємцями, експертами, менторами, alumni, інвесторами, лідерами локальних Techstars спільнот, і корпоративними партнерами, які допоміг їх компаніям рости. Techstars акселератори є: Боулдері, Нью-Йорку, Бостоні, Сіетлі, Остіні, Чикаго, Канзас Сіті, Лос-Анджелесі, Атланті, Детройті, Міннеаполісі, Лондоні, Аделаїді, Тель-Авіві, Кейптауні, Торонто, Берліні.

Techstars Startup Week Kyiv 2017 - це частина глобального співтовариства Techstars Startup Week , яке об'єднує разом молодих підприємців, локальних лідерів, активних, талановитих людей в рамках п'яти насичених і корисних днів для створення нових можливостей взаємодії і розвитку локального підприємницького співтовариства