ua en ru

Українські синхроністки здобули сім медалей на етапі Світової серії

Українські синхроністки здобули сім медалей на етапі Світової серії Фото: українські синхроністки (noc-ukr.org)

Спортсменкам вдалося завоювати відразу два золота

Українські синхроністки успішно виступили на першому в нинішньому сезоні етапі Світової серії з синхронного плавання, який відбувся в Парижі. Як повідомляє Sportarena, синхроністки завоювали сім медалей - три "золота", два "срібла" і дві "бронзи".

У перший змагальний день Єлизавета Яхно здобула бронзу в технічній програмі в соло, набравши 88.2743. З медаллю виступили українки в технічній програмі в групі, зумівши зайняти третє місце з результатом 89.9400.

Другий змагальний день приніс збірній України дві золоті медалі. Наші спортсменки стали кращими в довільній програмі групи з результатом 91.6667. Також українкам не було рівних в довільній програмі комбінації - 92.1000.

Ще три нагороди Україна завоювала в заключний день виступів. У довільній програмі соло другий стала Єлизавета Яхно (91.5667).

У довільній програмі дуетів "срібним" став виступ Анастасії Савчук та Єлизавети Яхно (91.6000). Перемогу святкувала збірна України в Хайлайт з результатом 91.6667.

Нагадаємо, українські дзюдоїсти завоювали чотири нагороди на етапі Гран-прі з дзюдо в Марокко, який проходив в Агадірі: одну золоту медаль, одну срібну і дві бронзові.