ua en ru

Українські силовики 12 червня знищили три колони терористів в зоні АТО, - Міноборони

Українські силовики протягом учорашнього дня, 12 червня 2014 р., перехопили та знищили три колони терористів в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) у східних областях.

Українські силовики протягом учорашнього дня, 12 червня 2014 р., перехопили та знищили три колони терористів в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) у східних областях. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Зокрема, згідно з повідомленням, на дорозі, розташованій південніше населеного пункту Сніжне, ударами бойових вертольотів знищено автомобільну колону, що вторглася з боку Російської Федерації.

"Після ударів бойових вертольотів був висаджений повітряний десант, який завершив розгром противника. Втрати терористів склали: 12 одиниць автомобільної техніки та понад 40 бойовиків, які перевозили значну кількість зброї російського походження та боєприпасів. Зокрема, переносні зенітно-ракетні комплекси (ПЗРК), протитанкові рушниці та стрілецьку зброю", - зазначають у Міноборони.

Нагадаємо, вчора ввечері місцеві ЗМІ повідомляли, що колона танків і "Камазів" під прапорами Російської Федерації рухалася з Макіївки до Донецька.