ua en ru

Українські прикордонники не пустили в країну громадянина Канади

Українські прикордонники не пустили в країну громадянина Канади Фото: прикордонники (eubam.org)

Прикордонники не пустили в Україну громадянина Канади з Туреччини в аеропорту "Запоріжжя"

Українські прикордонники не пустили в країну громадянина Канади, який прямував з Туреччини з підробленими документами. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Громадянина Канади не пропустили в Україну прикордонники Бердянського загону під час оформлення пасажирів одного з рейсів, які прибули з Туреччини", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в міжнародний аеропорт "Запоріжжя" рейсом "Стамбул - Запоріжжя" прибув 36-річний канадець. Під час проходження процедури паспортного контролю і додаткової перевірки по базі даних Інтерполу прикордонники встановили, що громадянин Канади використовує підроблені або недійсні документи.

Так, про даному правопорушенню прикордонники в установленому порядку повідомили співробітників Національної поліції, а іноземця в Україну не пропустили.

Наголошується, що з початку року по базі даних Інтерполу співробітники Держприкордонслужби виявили більше 300 таких документів, які порушники намагалися використовувати при перетині українського кордону.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російського опозиціонера В'ячеслава Мальцева, який є соратником Олексія Навального, прикордонники не пустили в Україну.