ua en ru

Українські моряки виявили 300 кг кокаїну на борту свого судна

Українські моряки виявили 300 кг кокаїну на борту свого судна Фото: контейнеровоз Dimitris C (sequestro-droga-porta)

Наркотик був виявлений на борту контейнеровоза Dimitris C під час переходу

Українські члени екіпажу контейнеровоза Dimitris C виявили на борту близько 300 кг кокаїну. Про це повідомляють італійські ЗМІ.

Українські моряки виявили 300 кг кокаїну на борту свого судна

Фото: контейнеровоз Dimitris C

Як повідомляється, вантаж був знайдений під час морського переходу в порт Генуя. Моряки відразу ж повідомили про свою знахідку владі і вже в порту італійська поліція зняла з борту контейнеровоза наркотик і відправила його на відповідальне зберігання під контроль італійських влади.

Українські моряки виявили 300 кг кокаїну на борту свого судна

Фото: знахідка українських моряків

За даними порталу "Думська", керує контейнеровозом крюїнгова компанія Danaos Shipping Ltd, у якої є представництва в Одесі, Греції, Кіпрі та РФ.

Італійські власті стверджують, що екіпаж і оператор жодним чином не пов'язані з цією спробою контрабанди, навпаки — італійські офіційні особи вітають допомогу екіпажу в виявленні і вилученні наркотиків. До Європи корабель відвідав ряд портів Південної та Центральної Америки.

На даним момент контейнеровоз стоїть у порту Генуя під контролем влади міста.

Нагадаємо, 10 лютого Військово-морські сили Індонезії затримали риболовецьке судно, в якому була виявлена одна тонна метамфетаміну в кристалах, що зберігається в рисових мішках.