ua en ru

Українські військові взяли участь у багатонаціональних навчаннях в Румунії

Українські військові взяли участь у багатонаціональних навчаннях в Румунії Фото: українські військові взяли участь у навчаннях

Навчання "Платинум Ігл-2017-2" проводилися протягом двох тижнів

Морські піхотинці українських військово-морських сил взяли участь в багатонаціональних навчаннях "Платинум Ігл - 2017-2" в Румунії. Про це повідомила прес-служба Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

"Морські піхотинці взяли участь в черговій фазі багатонаціональних навчань "Платинум Ігл-2017-2" в рамках "ротаційних сил Чорноморського регіону-2017", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією генштабу, заходи проводилися протягом 2 тижнів на навчальному полігоні Бабадаг (Румунія), а їхньою основною метою було отримання навичок спільних дій військовослужбовців у складі багатонаціонального підрозділу у відповідності зі стандартами НАТО.

Так, учасники навчань відпрацьовували основи тактики, процедури проведення оборонних і наступальних операцій, порядок виконання рейдових дій, техніку здійснення патрулювання.

Перша фаза міжнародних маневрів проходила в кінці лютого - початку березня 2017 року в Румунії на навчальному полігоні Смардан.

Морпіхи українських ВМС у Румунії взяли участь у багатонаціональному навчанні «Платінум Ігл — 2017-2» Морські піхотинці...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 9 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральний штаб ЗСУ на своєму Youtube-каналі опублікував видео-тренування українських бомбардувальників. Навчання були пов'язані з протидією засобам протиповітряної оборони умовного противника.