ua en ru

Українські і молдовські прикордонники зловили п'ятьох турків з 84 кг героїну

Українські і молдовські прикордонники зловили п'ятьох турків з 84 кг героїну Фото: прикордонник з собакою (facebook.com/DPSUkraine)

Прикордонники перекрили канал наркотрафіку у Західну Європу

Українські і молдавські правоохоронці перекрили міжнародний наркотрафік, чим запобігли надходження в Європу 84 кг героїну і наркодилерів затримали п'ять громадян Туреччини. Про це в Facebook повідомляє Відділ взаємодії зі ЗМІ Державної прикордонної служби України.

Зокрема, як йдеться у повідомленні, українськими і молдовськими прикордонниками було перекрито канал наркотрафіку в країни Західної Європи.

"У співпраці з молдавськими правоохоронцями оперативниками Державної прикордонної служби України викрили причетних до організації цього каналу і, як результат, у ході обміну інформацією, на території Молдови затримали 84 кілограми героїну і п'ять громадян Туреччини. Встановлено, що вони організували та здійснювали доставку наркотиків через Туреччину, Болгарію, Румунію і Молдову з метою подальшого транзиту в країни Західної Європи", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники Молдови подякували українським колегам за допомогу у викритті каналу переміщення героїну до країн Західної...

Опубліковано Державна прикордонна служба України 6 березень 2018 р.

Крім того, у ході спільних заходів відпрацьовувалася версія про можливе трафік наркотиків через Україну.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в Івано-Франківську під час обшуку у місцевого жителя вилучили наркотики на суму понад 1 млн гривень.