ua en ru

Українська сторона СЦКК потрапила під обстріл в районі Світлодарська

Українська сторона СЦКК потрапила під обстріл в районі Світлодарська Фото: в результаті обстрілу постраждав автомобіль представників СЦКК

Спостерігачі встигли сховатися від обстрілу, постраждалих немає

Українська сторона Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню (СЦКК) вчора, 20 серпня, потрапила під обстріл в районі Світлодарська Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що наглядова група української сторони СЦКК потрапила під обстріл бойовиків самопроголошеної "Донецької народної республіки", коли фіксували наслідки обстрілу в районі Світлодарська.


"Незаконні збройні формування з 16:20 до 16:45 за вказаною району в напрямку населеного пункту Калинівка в напрямку населеного пункту Луганське випустили 15 мін калібром 82 мм і обстріляли з зенітної установки ЗУ-23-2 і великокаліберних кулеметів. Не дивлячись на те, що автомобіль спостережної групи СЦКК УАЗ 31519-030М має чіткі позначення у вигляді заголовних букв "НМ" по ньому все одно вівся вогонь", - йдеться в повідомленні.

В результаті обстрілу у автомобіля представників СЦКК пошкоджено переднє і заднє скло, проводка, передня панель, передні і задні двері і салон.

"Під час обстрілу особовий склад спостережної групи встиг сховатися в укриття та ушкоджень не отримав", - йдеться в повідомленні.

ЗАЯВА КЕРІВНИКА УКРАЇНСЬКОЇ СТОРОНИ СЦКК ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА БОРИСА КРЕМЕНЕЦЬКОГО Вчора, 20 серпня 2016 року, спостережна г...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики активізували обстріли сил АТО на Донбасі.