ua en ru

Українська сторона СЦКК зупинила обстріл бойовиками Луганського, - штаб АТО

Українська сторона СЦКК зупинила обстріл бойовиками Луганського, - штаб АТО Фото: бойовики на Донбасі

Крім Луганського бойовики обстріляли ще 4 населених пункти

Зусиллями української сторони Спільного центру з контролю і координації припинення оогня на Донбасі (СЦКК) вдалося зупинити обстріл бойовиками н. п. Луганське (Донецька обл.). Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

Як повідомляється, 20 липня з 04.30 ранку проросійські бандформування вели інтенсивний вогонь з 152-х і 122-мм артилерії, 120-мм мінометів по позиціях сил АТО в районі н. п. Луганське (Донецьке напрямок) з боку н. п. Калинівка.

Також протягом цього часу терористи обстрілювали з гармат і заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру більше 100 мм н. п. Світлодарськ, Лозове, Розсадження, Санжарівка.

"Станом на 10.15 20 липня, зусиллями української сторони СЦКК у взаємодії з керівництвом сектора і представництвом ЗС РФ в СЦКК вдалося зупинити обстріл н. п. Луганське. На місце обстрілу виїхала група офіцерів-спостерігачів спостережного поста СЦКК для проведення фото та відеофіксації обстрілу", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні бойовики на Донеччині обстріляли місце розташування спостережного поста української сторони Спільного центру з контролю і координації.