ua en ru

Українська сторона СЦКК звинуватила росіян у фабрикації "фейкових" обстрілів з боку ЗСУ

Українська сторона СЦКК звинуватила росіян у фабрикації "фейкових" обстрілів з боку ЗСУ Фото: СЦКК (mil.gov.ua)

Українські представники Спільного центру з контролю та координації спростували заяви російської сторони

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації на Донбасі спростовує заяви російської сторони СЦКК про обстріли незаконних збройних формувань силами АТО із зброї забороненої мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Українська сторона СЦКК повідомляє: незважаючи на оголошене "шкільне" перемир’я, російська сторона СЦКК продовжує фабрикувати "фейкові" обстріли з боку Збройних сил України позицій підрозділів сил НЗФ ОРДО та ОРЛО вздовж лінії розмежування із зброї забороненої Мінськими домовленостями", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що раніше росіяни повідомили, що нібито вночі та вранці 7 жовтня ЗСУ обстріляли позиції підрозділів НЗФ ОРДО в районі Вольвоцентру (передмістя Донецьку), Жабичевого, Мінерального, Довгого, Яковлівки та Спартака та нібито вогонь із танку, мінометів калібру 82 мм, ручних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї з боку ЗСУ вівся в напрямку населених пунктів Пісків, Авдіївки, Лобачевого, Лопаскиного та Вентстволу.

УКРАЇНСЬКА СТОРОНА СЦКК: РОСІЙСЬКА СТОРОНА СЦКК ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ФІКСУВАТИ НЕІСНУЮЧІ ОБСТРІЛИ ПОЗИЦІЙ НЗФ ОРДО І ОРЛО З БОК...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше у штабі АТО повідомили, що активність бойовиків на Донбасі дещо знизилася.